Voice-over

Bent u op zoek naar een professionele Nederlandse vrouwenstem met een jong, fris geluid? Vanuit mijn studio aan huis lever ik ready-to-use voice-overs voor reclames, e-learnings, audiotours en dergelijke. 

In het verleden heb ik onder andere ingesproken voor Ahold-Delhaize, HZ University of Applied Sciences en L.O.L Surprise!. 

Algemene demo 2022

Ook voor creatievere doeleinden kan mijn stem worden ingezet. Zo ben ik te horen in verschillende escape rooms, een herdenkingsdocumentaire over de Tweede Wereldoorlog en het pretpark Mind Mystery. Mijn ultieme droom is het inspreken van een animatie karakter! 

Door de brede variatie in toonhoogte kan mijn stem worden ingezet in verschillende situaties. Zo ben ik als stemactrice te horen als jong meisje, help ik als studente jongeren bij het kiezen van de juiste opleiding en ben ik als volwassene terug te horen in verschillende reclames en voicemails.

Sample: Verteller voor ‘De Gelukskatten’, een audioboek/video voor kinderen.

Thuisstudio

In mijn studio maak ik gebruik van een Rode NT-USB microfoon, een MacBook en Adobe Audition. Vanwege de studio aan huis lukt het mij vaak om binnen 24 uur kant en klare opnames aan te leveren. Heeft u een grotere opdracht? Dan doe ik hier gemiddeld 2-4 werkdagen over. Natuurlijk is het altijd mogelijk om contact op te nemen over de deadline. 

Portfolio

Custom sample

Weet u nog niet zeker of mijn stem bij uw project past? Dan spreek ik graag een op uw script gebaseerde voice sample in. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend. Neem bij interesse contact met mij op. 

Deze klanten gingen u voor: