microfoon want ik ben voice over!
Business,  Lifestyle,  Uncategorized

Mijn droom komt uit: ik ben voice-over!

Soms voelt het super goed om iets te doen wat je eigenlijk al heel lang wilde. Voor mij is dit nu gebeurt: ik ben voice-over! Vanaf begin januari ben ik te boeken voor het inspreken van reclame’s, voicemails en video’s.

Zoals ik eerder al aangaf in mijn 2020 artikel is het een van mijn goede voornemens om dit jaar als voice over aan de slag te gaan. Dit goede voornemen heb ik nu behaald! Natuurlijk heb ik nog genoeg andere voornemens om aan te werken, maar nu kijk vooral heel erg uit naar het werken als voice-over.

Het inspreken van reclames en video’s is iets wat me altijd al heeft getrokken. Als klein meisje imiteerde ik de stemmen van tekenfilmfiguren en was ik hele middagen bezig met het zoeken van de juiste toonhoogte. Toen mijn vriend voorstelde om een demo te maken, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken.

Voice over agency

Inmiddels is de demo af en sta ik ingeschreven bij een voice-over agency. Hier ontvang ik regelmatig opdrachten, waar ik super blij mee ben! Ik ben al te horen in reclames, maar ik hoop binnenkort met nog veel meer leuke projecten te mogen starten. Zo wil ik graag een keer voicemails inspreken of de voice over van een video zijn. Mijn lange termijn doelen? Hoe leuk zou het zijn om een audioboek of audiotoer in te spreken!

Samenwerken?

Bent u op zoek naar een vriendelijke, betrouwbare, Nederlandse vrouwenstem? Mijn voice overs kunnen worden ingezet voor onder meer YouTube content, voicemails en reclames. U krijgt een gebruiksklaar audiobestand van hoge kwaliteit.

Meer informatie en boekingen vindt u hier. Ik kijk er naar uit om met u samen te werken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.