Voice-over

microfoon want ik ben voice over!

Sinds januari 2020 ben ik ook te boeken als voice-over! Werken als voice-over was al langere tijd een droom en ik ben blij dat ik dit nu kan verwezenlijken.

Bent u op zoek naar een vriendelijke, betrouwbare, Nederlandse vrouwenstem? Mijn voice overs kunnen worden ingezet voor onder meer YouTube content, voicemails en reclames. U krijgt een gebruiksklaar audiobestand van hoge kwaliteit.

Inmiddels heb ik al verschillende boekingen gehad. Zo ben ik te horen in reclames, bedrijfsvideo’s en ben ik terug te horen in een YouTube video. Ook heb ik ervaring opgedaan met stemacteren als moeder in een app gericht op kinderen.

Steeds vaker keren eerdere klanten terug met nieuwe opdrachten, waar ik erg blij mee ben. Natuurlijk is er ook altijd ruimte voor nieuwe klanten! Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Stuur me dan gerust een mail of kijk op mijn Fiverr pagina.