About me

Hoi hoi!

Ik ben Ellen en ik heet je van harte welkom op mijn blog. Wil je meer over mij weten? Ik ben 23 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Tilburg. Hier studeer ik aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek, waar ik hopelijk begin 2020 afstudeer. In het weekend kun je me vinden met mijn vrienden, met wie ik het liefst als een echte toerist door het land reis, op zoek naar de leukste nieuwe plekjes. Regent het? Dan kun je me vinden in de keuken, waar ik de lekkerste recepten bedenk. Dit kun je allemaal terugvinden op mijn blog!

In 2018 stond mijn wereld behoorlijk op zijn kop door een burn-out. Ik had het gevoel dat ik hier niet openlijk over kon praten en miste een luisterend oor. Alles veranderde in mijn leven- mijn hobby’s, mijn vriendschappen, wat ik belangrijk vind in het leven. Nu ben ik op zoek naar de beste versie van mezelf. Dat deel ik graag!

Ellen-Klaver.nl focust zich op mentale gezondheid, leuke, betaalbare hotspots, lekker eten en reizen die je echt niet mag missen. Of je een mooie vakantiebestemming zoekt of toch liever een dagje voor toerist in eigen land speelt, hier vind je volop inspiratie voor je volgende reis. Maar ook als je ergens mee zit kan je hier terecht.

Blog

Mijn eerste blog startte ik in 2013, toen ik hard op zoek was naar een eigen plekje op het internet. Dit online dagboek verving ik in 2017 voor een tweede blog, waarop ik meer schreef over hotspots en reistips. Ook schreef ik studentgerelateerde artikelen en soms iets over mode. Omdat ik me hier niet genoeg kon verdiepen in de onderwerpen die ik echt leuk vind, is Ellen-Klaver.nl ontstaan.

Er is niets zo leuk als horen wat jij van mijn blog vindt. Wil je me bereiken? Stuur dan een mail! Mijn e-mailadres is: ellen@ellen-klaver.nl. En zijn we ook al vrienden op Facebook  en Instagram?